Doris in de Dierentuin

Verkooppunten: Diergaarde Blijdorp, Heart and Home, Boeketterie Binnenweg, Bosch & De Jong Boekverkopers, De Plaatboef, Boekhandel v/h Van Gennep, Het SS Rotterdam

Nu ook te koop in online mediastores, zoals iTunes!

 

Check ook onze Facebook-pagina:

Koop hier de CD (inclusief downloadkaart)!

Doris is een klein meisje dat ‘s avonds alleen in Diergaarde Blijdorp achterblijft. De dieren die ze tegenkomt, zijn vaak lief, heel muzikaal, maar soms ook erg gevaarlijk.

Een leerzaam muzikaal luisteravontuur voor jong en oud met allemaal nieuwe liedjes in verschillende genres: van hiphop tot Bollywood, van hardrock tot house.

Met: Rienus Krul, Eva van Welzenis, Art-Jan de Vries, Quintis Ristie, Martin van Waardenberg, Arend Brandligt, Peter van Drunen, Matin Dadfar, Loes Schnepper, Anouk Kool, e.v.a.

Als je de CD per post wilt ontvangen, contact ons dan via onderstaand formulier. We sturen je de betaalgegevens per mail waarna we de CD naar je toesturen.

De CD komt inclusief downloadkaart: mocht je geen CD-speler meer hebben, dan kun je met een unieke code het hele luisterverhaal downloaden.

Let op: via de post kan het enkele dagen duren voor je ‘em in binnen hebt. Dus wil je ‘em echt vóór een bepaalde datum in huis hebben, dan kun je de CD ook in de genoemde winkels kopen.

CD 'Doris in de Dierentuin'
€ 9,95
Verzendkosten (binnen Nederland)
€ 3,90
Noteer hier het aantal cd's